LET OP: Catharina heeft een expo-update in augustus

In de maand augustus zijn de openingstijden veranderd van mijn expositie in de kerktoren van de Sint Petrus’ Banden Kerk / Grote Kerk te Venray.

In verband met de Venrayse kermis is de kerktoren zaterdag 6 augustus gesloten.

Het weekend van 13 en 14 augustus is in het kader van het Limburgs Erfgoed Weekend de toren geopend van 13.30 tot 17.00 uur. De toegang is dan tegen gereduceerd tarief: van 4 tot 14 jaar 1 euro en vanaf 14 jaar 3,50 euro. Ikzelf ben er dan niet.

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus is de expositie in de kerktoren opgenomen in het programma van Schijt aan de Grens. Dit is een grensoverschrijdend cultureel festival in het Brabantse Overloon en het Limburgse Venray. Bezoekers kunnen deze dagen gratis tot de exporuimte komen van 14.00 tot 17.00 uur. Wil je hoger klimmen dan betaal je het gereduceerde tarief. De ruimte is sereen en intiem en nodigt uit om naar de schilderijen te kijken. Door de nissen ervaar je ieder schilderij als een één-op-één-ontmoeting. Dit weekend ben ik wel aanwezig.

In september en oktober zijn de openingstijden weer zoals voorheen: iedere zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur, waar ik dan de eerste zaterdag van de maand ook aanwezig ben. Meer informatie hierover kun je teruglezen  in de nieuwsbrief van 21 april.

Je bent van harte welkom!

overzichtvier nissen kerktoren

nis emt ruit in kerktoren

olieverfschilderij man met blauw kruis in gezicht

olieverfschilderij jongetje dat omhoog kijkt

olieverfschilderij man die omhoog kijkt

Deel dit op social media:

Blijf op de hoogte!

Mis niets en meld je aan voor mijn nieuwsbrief:
Deze blogs vind je misschien ook interessant:

Flyers Uitgelichte Foto Klein (2)

Uitnodiging EXPOSITIE

Kunstpodium ’t Oude Raadhuis in Beek en Donk start in januari het nieuwe expositiejaar 2023 met mijn tweede tentoonstelling. In het charmante voormalige gemeentehuis op Heuvelplein 8 zijn mijn olieverfschilderijen van mensen en planten te zien. Meer dan vijftig werken.
Bestelde Small (2)

Catharina in de kerktoren

Het is een hele eer om mijn eerste expositie te houden in de toren van de Grote Kerk in Venray. Zevenenzeventig treden hoog. Er zullen zesentwintig portretten te zien zijn.
teaser-inbeeld

Catharina in het Odapark

Van 12 t/m 20 juni 2021 hangt er een schilderij van mij in het Odapark in Venray. Ik doe namelijk mee met de wedstrijd InBeeld 2021. Kunstenaars uit Belgisch en Nederlands Limburg mogen hier aan meedoen. De voorronde vindt plaats op veel verschillende plaatsen en in Venray is de locatie ... Lees meer