Catharina in de kerktoren

Het is een hele eer om mijn eerste expositie te houden in de toren van de Grote Kerk in Venray. Zevenenzeventig treden hoog. Er zullen zesentwintig portretten te zien zijn.

Op koningsdag, woensdag 27 april 2022, wordt tussen 13.00 en 16.00 uur de kerktoren aan het Mgr. Goumansplein te Venray feestelijk opengesteld voor publiek. Een beklimming is dan mogelijk en bij helder weer heb je een bijzonder en fraai uitzicht. Tot eind oktober is de toren iedere zaterdag van 14.00 uur tot 16.00 uur toegankelijk voor publiek. Naast koningsdag zal ik ook zaterdag 30 april en verder iedere eerste zaterdag van de maand zelf aanwezig zijn. Entree is vijf euro, maar daarmee steun je dan wel het onderhoud van de toren en het carillon. Voor kinderen bedraagt de toegang twee euro.

Op de televisiezender van Omroep Venray is vrijdag 22 april, zaterdag 23 april en zondag 24 april  om 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur een programma over de kerktoren te zien waarin ik word geïnterviewd over mijn werk.

Ik kijk er naar uit om je een keer te zien!

expositie kerktoren venray olieverf gezicht

Deel dit op social media:

Blijf op de hoogte!

Wil je een mailtje ontvangen als ik een nieuwe blog heb geplaatst en ook mijn nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in:
Deze blogs vind je misschien ook interessant:

teaser-inbeeld

Catharina in het Odapark

Van 12 t/m 20 juni 2021 hangt er een schilderij van mij in het Odapark in Venray. Ik doe namelijk mee met de wedstrijd InBeeld 2021. Kunstenaars uit Belgisch en Nederlands Limburg mogen hier aan meedoen. De voorronde vindt plaats op veel verschillende plaatsen en in Venray is de locatie ... Lees meer