In the garden

Engelse historische landhuizen met landschappelijke tuinen, eeuwenoude hagen in de meest bizarre vormen gesnoeid, dromerige vijvers, statige libanonceders, onverwachte follies, ommuurde tuinen met daarin wellustige groente en geurende bloemen, Victoriaanse kassen: ik ben erĀ  gek op.

Zorg jij voor de carrot cake?

symmetrische franse tuin olieverf

rode kool detail olieverf

zeven sperciebonen gesorteerd olieverf

portret vogelverschrikker met bolhoed olieverf

Deel dit op social media:

Blijf op de hoogte!

Mis niets en meld je aan voor mijn nieuwsbrief:
Deze blogs vind je misschien ook interessant:

20210422_102729 (2) small

Van Carpeaux naar Janssen

Tijdens een schildervakantie in Noord-Frankrijk kwam ik een oude prent tegen waarvan de uitdrukking en sfeer mij beviel. Gemaakt door Jean-Baptiste Carpeaux, een Frans beeldhouwer en kunstschilder uit de negentiende eeuw.
IMGP7357 (2)

Flow

Het was een heuse gewaarwording toen ik voor het eerst in een flow terecht kwam tijdens het schilderen.
20180516_214515 medium (2)

Mijn atelier

Het verzakken van het dak van de garage was de aanleiding tot het stutten hiervan. Door een houten kader te plaatsen en de staanders op 60 cm van elkaar te plaatsen was het ook meteen eenvoudig om de muur te isoleren. Ik herinner me nog precies het moment toen ik ... Lees meer