Uitnodiging EXPOSITIE

Kunstpodium ’t Oude Raadhuis in Beek en Donk start in januari het nieuwe expositiejaar 2023 met mijn tweede tentoonstelling. In het charmante voormalige gemeentehuis op Heuvelplein 8 zijn mijn olieverfschilderijen van mensen en planten te zien. Meer dan vijftig werken.

De expositie kunt u bezoeken op iedere zaterdag en zondag van 7 t/m 29 januari tussen 14.00 en 17.00 uur.  De officiële opening is zaterdag 7 januari om 16.00 uur. Ik ben zelf ieder weekend aanwezig en hoop u graag te verwelkomen.

Tijdens de opening van de expositie is een filmpje gemaakt. Onderaan de afbeelding te bekijken voor een impressie hiervan.

flyer expo Beek en Donk 2023

Deel dit op social media:

Blijf op de hoogte!

Mis niets en meld je aan voor mijn nieuwsbrief:
Deze blogs vind je misschien ook interessant:

Bestelde Small (2)

Catharina in de kerktoren

Het is een hele eer om mijn eerste expositie te houden in de toren van de Grote Kerk in Venray. Zevenenzeventig treden hoog. Er zullen zesentwintig portretten te zien zijn.
teaser-inbeeld

Catharina in het Odapark

Van 12 t/m 20 juni 2021 hangt er een schilderij van mij in het Odapark in Venray. Ik doe namelijk mee met de wedstrijd InBeeld 2021. Kunstenaars uit Belgisch en Nederlands Limburg mogen hier aan meedoen. De voorronde vindt plaats op veel verschillende plaatsen en in Venray is de locatie ... Lees meer